divendres, 8 d’octubre del 2010

Jornada del divendres 8/09/10

Si he de definir el dia d'avui amb poques paraules seria..... La mala sort ens persegueix....
El dia s'ha aixecat tapat.... i el vent feia acte de presència, però hem volgut anar a veure el personatge que ens lloga la barca i també hem tingut que abortar la sortida amb charter... hi havia massa mar de fons....
Així que hem decidit llogar les barca que tenen allà de 5 metres amb un motor de 40 CV.... suficient per anar pel riu, no mès de 3 persones per barca.
Ens hem acostat fins a la desembocadura de l'Ebre i fora es veia una mar mogudissima... però els bancs de sorra paraven la mala llet de les onades i dins el riu s'hi podia estar... Hem parat la barca al ven mig del riu, deixem baixar l'àncora, cosa que ha estat rapida, perque no hi ha mes de 5 metres de profunditat.
L'Esteve ha agafat la seva canya d'Spinning i hi ha posat un Popper HALCO de color blau imitant un barat... jo m'hi he posat tambe un Popper HALCO de color daurat i l'Albert un Popper Yo-Zuri.
Ha estat fustrant!!! al cap de 20 minuts a l'Esteve li ha seguit el Popper un Palometo que no feia menys de 5 Kgs. ven be fins a 1 metre de la barca.... i a mi m'ha fet el mateix un Tallahams d'uns 2,3 kgs AAARRGGG!!! quina rabia!!!! i ja no ens ha tornat a passar res mes emocionant....
Per la tarda hem anat a la vora del riu amb les canyes de Surf Casting i tambe les d'Spinning.... i be.... hem acabant treient un parell de Doradetes i un Esparrall.... Molt poca recompensa per les ganes que hi posem... i per acabar-ho d'arrodonir a mi se m'ha escapat un Llobarro d'uns 2 kgs. quan el tenia a 2 metres de la costa.... Perfecte!!!!
Esperem que demà sigui diferent... però el temps no millora... així que haurem de creuar els dits!!
Salut i picades!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada