dimecres, 6 d’octubre del 2010

Ja estem al DELTA DE L'EBRE

Ja hi som!!!.... De moment la logística està essent força bona... hem arribat a les 17:00h. La casa esta força bé... una casa aparellada amb piscineta 3 habitacions.... tot correcte.
Una vegada instal.lats, hem anat al super a buscar provisions pels 5 dies i tot seguit, una vegada ho hem deixat tot a lloc.... hem agafat les canyes de Surf Casting i d'Spinning y hem marxat a la platja que tenim al costat de casa, la platja de Riumar.
Una vegada a la platja hem plantat les canyes de Surf Casting i enfilats els cucs, ens hem colocat tots el badagedor ja que la platja, com la majoria de les platges del Delta, son molt poc profundes i hi pots caminar metres i metres sense enfonsar-te... aleshores es convenient colocar-te el badagedor i entrar amb la canya dins l'aigua uns 30 metres i llençar el mes fort que puguis....
No han passat gaires minuts fins que hem començat a tenir les primeres picades.... i primer en Xavi ha tret una doradeta però era tant petita que l'hem tornat a l'aigua.... Desprès l'Esteve però igualment era molt petita i l'hem tornat a l'aigua....
Es començava a fer fosc i aleshores han aparegut "ELLS"... els MOSQUITS!! Anavem "preparats" perque portavem Autàn però si voleu que us digui la veritat?.... Res de res.... ens han començat acrivillar, n'hi havia centenars.... milers!!! una boigeria!!!... Al final estàvem tant agobiats pels mosquits que hem tingut que marxar!!!
La pesca no ha estat gaire productiva..... Nomès una doradeta de racció individual.... que ja tenim congelada... així que, hem arribat a casa amb moltes mes picades de mosquits que de peixos!!!!!!

Unes primeres fotos de la tarda:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada