dimecres, 4 de novembre del 2009

Palometon d'uns 8 kgs!!!! Mr. Big Vana Fishing Masterrrrr!!!

Bona tarda a tothom!!!

Cada dia flipo mès amb el senyor BigVana, aqui us deixo unes fotos del tros de Palometón que va treure divendres passat a......... jejejejejej..... això es com els bolets.... no es diu on s'han collit..... jejejejje

Disfruteu amb la peça...

Salut i picades!!!





2 comentaris:

  1. Amb la mar tan tranquila es feia difícil poguer pescar algun llobarro, però no perdíem la fe i anabem fent spinnings a tort i a dret. Va arribar aquell punt però que penses... "va, dos tiros més i cap a casa" era l´ultim cartutx:
    Vaig tirar en perpendicular tan fort com vaig poder i... Osti!! Sembla que l´han tocat i de cop.. "Katakunga!!" (que és el que diu l´Abril quan es fot per terra). Picada!!! i.. és gros!! grllgrllgrllgrll... la carraca del shimano va començar a sonar deseperada, cops de cap intermitents reflexats a la puntera de la canya s´alternaven amb carreres inacabables mar endins. A 150m de la costa es va aturar de cop i, mica en mica vaig anar bombejant la canya tot fent-lo venir a poc a poc fins que l´Eric el va agafar per la cua allà on trenquen les onades i el Palometó va ser nostre. Va ser un kuart d´hora llarg i intens i....realment fantàstic!!
    CANYA: Cormoran Black Bull 40-80gr
    CARRET:Shimano 2500
    LÍNEA: Trenat 0,18mm
    BAIX: FluoroCarbo Assari 0,28mm
    ESQUER:Maniac 12

    ResponElimina